Om Finsk Lakrits

Finsk Lakrits

Vår vision är tillhandahålla den färskaste och godaste mjuka lakritsen till så många som möjligt. Sedan starten 2011 har vi kommit lång bit på vägen och kan stolt konstatera att vi finns i ca. 1200 matbutiker.

Vi är ett ungt, modernt och expansivt bolag i godisbranschen. Vi levererar våra produkter över hela Sverige, har huvudkontor i Upplands Väsby och flertalet lager runt om i Sverige där våra leveranser utgår ifrån. Våra egna chaufförer, bilar och leveranssystem medför att vi alltid kan säkerställa en hög kvalitet och färskhet för våra produkter. Vår ambition är att vara butikernas bästa leverantör genom att erbjuda ett alltigenom professionellt och problemfritt samarbete. 

När det kommer till godis och specifikt lakrits finns det lika många preferenser som det finns individer. Vi försöker därför ha ett så heltäckande och brett sortiment som möjligt för att just du ska kunna hitta din favorit – oavsett om den är söt eller salt.  

Var kan man köpa era produkter?

Vi säljer vårt godis i dagligvaruhandeln genom ICA, Coop, Hemköp, City Gross, Eko Stormarknad, Tempo och vissa mindre kedjor.

Finns ni i kedjornas alla butiker?

Dessvärre inte än, men vi jobbar på det! I dagsläget finns våra produkter att hitta i ungefär 1200 butiker runt om i Sverige. Kontakta oss gärna om du vill veta var du hittar våra produkter nära dig.

Var sker tillverkningen?

Majoriteten av vår produktion sker i Finland och den resterande delen sker i Sverige.

Hur tillverkas era produkter?

Vårt godis följer traditionella recept och produceras i toppmoderna fabriker för att säkerställa högsta kvalitet.

Vi finns bland annat hos

Något mer du vill veta?